Sfeclă întreagă, fără coajă
20 MDL 1 kg

Pregătire: se folosește la prepararea supelor, felurilor principale, gustărilor și salatelor

Ingrediente: sfeclă roșie crudă.

Termen de valabilitate: 96 ore la temperatura de +2…+6°C

Valoarea energetică
la 100 g de produs
kJ
119,3
kcal
43
Valoarea nutrițională
la 100 g de produs
Proteine
1,61 gr.
Grăsimi
0,17 gr.
Glucide
9,56 gr.
20 MDL 1 kg
Aceasta este de obicei comandată cu
Sos Mujdei bătut
250gr.
Hrișcă fiartă cu legume
500gr.
Maioneză 67%
350gr.
Rădăcină de țelină, pai
300gr.
Ceapă decojită "Antivirus"
1kg
Morcovi întregi decojiți "Vitamina"
1kg
Morcovi nutritivi pregătiți prin sous-vide
1kg
Castraveți murați întregi
700gr.