Despre combinat

 

CAP „CASA MARE” este un combinat de alimentație publică care s-a poziționat cu încredere drept furnizorul autohton de bază pentru domeniul HoReCa, cât și pentru retail.

Controlul calității în toate etapele de pregătire
Echipamente performante unice în Moldova
Avem echipă de bucătari profesioniști care gătesc mâncare delicioasă și sănătoasă
Livrăm produse rapid și în maximă siguranță la ușa ta
Parteneriat de încredere cu mediul de afaceri
Doar produse proaspete de înaltă calitate

Pe parcursul activității, am acumulat o vastă experiență în producerea și comercializarea semifabricatelor congelate și produselor alimentare finite. Astfel suntem gata să oferim partenerilor și clienților noștri o gamă diversă de produse. Toate preparatele alimentare sunt în ambalaje convenabile pentru a fi furnizate atât proaspete, cât și congelate. Pentru conservarea produselor finite, folosim o tehnologie specială de congelare șoc. Acest lucru permite să menținem prospețimea și proprietățile gustative pe toată perioada de valabilitate a acestora.

Pregătirea și livrarea produselor noastre gata de consum parcurg un control strict al calității înainte de a ajunge pe masa dvs. Doar încălziți orice fel de mâncare din meniul nostru în cuptorul cu microunde sau cuptoraș pentru câteva minute și veți avea un prânz sau cină pregătite doar pentru dvs. De o echipă de bucătarii profesioniști.