Afacerea ta
Livrarea produselor în toată Moldova

CAP „Casa Mare” este cel mai mare producător și furnizor din Moldova de semifabricate și preparate gata pentru segmental HoReCa. Producem peste 150 de preparate pentru restaurante, hoteluri, cafenele și baruri pentru utilizare în fișele tehnologice și gătit în bucătărie.

Efectuăm controlul calității în toate etapele lanțului de producție. Ciclul complet de producție garantează calitatea, siguranța și proprietățile gustative stabile ale produselor la fiecare livrare.
Oferim aprovizionare stabilă cu alimente clienților din toate regiunile țării. Compania proprie de logistică este un element important al modelului de afaceri, astffel livrăm întotdeauna atâtea produse câte ați comandat.
Livrăm bunurile la timp și în totalitate oriunde în țară. Datorită logisticii proprii, respectăm cerințe stricte de transportare și depozitare ale produselor la temperaturi scăzute.
Este ușor de început

CAP „CASA MARE” este un combinat de alimentație publică care s-a poziționat cu încredere drept furnizorul autohton de bază pentru domeniul HoReCa, cât și pentru retail.

Configurați consumabilele și vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea

CAP „Casa Mare” este expert în producerea, prepararea și comercializarea semifabricatelor și preparatelor gata pentru segmentul HoReCa. Lucrând cu noi, partenerii noștri primesc atât produse de înaltă calitate, cât și expertiză avansată în dezvoltarea și prepararea unei game variate de mâncare. Oferim oportunități excelente pentru dezvoltarea tuturor domeniilor de afaceri din domeniul catering.

1) Vă vom ajuta să vă creați sau să vă actualizați meniul

2) Prețuri flexibile în funcție de sezon și chiar de caracteristicile culturale și geografice ale regiunii în care lucrați.

3) Vom oferi programe de loialitate pentru tine și angajații tăi

4) Venim în întâmpinare în chestiuni de plată

5) Vom livra rapid cantitatea de produse solicitată în condiții optimale pentru compania dvs.

Manager vânzări B2B
Comandați un apel