Steak ossobuco preparat în vin alb, congelat
99 MDL 400 gr.

Pregătire: CONGELAT - de încălzit în cuptorul cu microunde timp de 7-10 minute. DECONGELAT - de încălzit la microunde timp de 5 minute sau în tigaie - 7 minute (acoperit cu capac, la foc mic)

Ingrediente: rasol de vită cu os, făină de grâu, ceapă, ulei vegetal, vin alb sec, condimente, aditivi.  Alergeni: sirop de glucoză, făină de grâu

Termen de valabilitate: 30 zile la temperatura de -18°C

Valoarea energetică
la 100 g de produs
kJ
472,8
kcal
113
Valoarea nutrițională
la 100 g de produs
Proteine
19,2 gr.
Grăsimi
3,5 gr.
Glucide
0 gr.
Sare
0,15 gr.
99 MDL 400 gr.
Aceasta este de obicei comandată cu
"Calabria" dulceață de ardei iute
300gr.
Humus tradițional cremos și aromat
500gr.
Ketchup Clasic
350gr.
"Gospodina" sarmale congelate de post cu ciuperci (în frunze de vie)
500gr.
"Gospodina" sarmale congelate de post cu ciuperci (în foi de varză murată)
500gr.
Ardei umpluți ca la bunica, congelați, la cutie
650gr.
Morcov marinat în stil coreean, picant
500gr.