Papanași moldovenești din cartofi cu ciuperci, congelați, 6 buc.
38 MDL 240 gr.

Pregătire: papanașii congelați se prăjesc în friteuză (la temperatura 180°C) sau în cratiță cu fundul gros (într-o cantitate mare de ulei) timp de 3-4 minute

Ingrediente: cartofi, șampinioni conservați, ceapă, ulei de floarea soarelui, făină de grâu c/s, condimente, sare; panat: fulgi de porumb.                             

Alergeni: făină de grâu

Termen de valabilitate: 30 zile la temperatura de -18°C

Valoarea energetică
la 100 g de produs
kcal
207,1
Valoarea nutrițională
la 100 g de produs
Proteine
4,24 gr.
Grăsimi
4,34 gr.
Glucide
38,0 gr.
38 MDL 240 gr.
Aceasta este de obicei comandată cu
Sos Mujdei bătut
250gr.
Fasole bătută cu ceapă călită
1kg
Ketchup Clasic
350gr.
Sos "Caesar" delicios
350gr.
"Gospodina" sarmale congelate cu carne în frunze de vie
500gr.
"Gospodina" sarmale congelate de post cu ciuperci (în foi de varză murată)
500gr.
Brânzoaice sărate cu fulgi de paprica și cașcaval, 6 buc.
270gr.
Pliculețe dulci cu brânză și stafide, congelate
165gr.
Ardei umpluți ca la bunica, congelați, la cutie
650gr.
Salată detoxifiantă din varză murată și morcov
500gr.