Brânzoaice sărate cu fulgi de paprica și cașcaval, 6 buc.
52 MDL 270 gr.

Pregătire: brânzoaicele congelate se prăjesc în friteuză (la temperatura 180°C) sau în cratiță cu fundul gros (într-o cantitate mare de ulei) timp de 3-4 minute.

Ingrediente: brânză proaspătă de vaci de 18% (65% din compoziție), cașcaval (20%), făină de grâu c/s, praf de ouă, sare alimentară, fulgi de paprica.   
Alergeni: brânză de vaci, cașcaval, praf de ouă, făină de grâu.

Termen de valabilitate: 90 zile la temperatura de -18°C.

Valoarea energetică
la 100 g de produs
kJ
1056,5
kcal
252,4
Valoarea nutrițională
la 100 g de produs
Proteine
16,1 gr.
Grăsimi
12,86 gr.
Sare
0,06 gr.
52 MDL 270 gr.
Aceasta este de obicei comandată cu
Sos Mujdei bătut
250gr.
Humus tradițional cremos și aromat
500gr.
Ketchup Clasic
350gr.
Sos "Caesar" delicios
350gr.
Minioni de cașcaval panat
400gr.
Papanași moldovenești din cartofi cu carne, congelați, 6 buc.
240gr.
Pliculețe din lavaș cu cartofi, congelate
165gr.
Morcov marinat în stil coreean, picant
500gr.