Lasagna bolognese congelată (rețetă clasică italiană)

Pregătire: după decongelare de încălzit la microunde timp de 3-5 minute sau în cuptor (10-12 minute, la 180°C).

Ingrediente: paste Barilla pentru lasagna, carne de vită, vin alb sec, cașcaval parmezan,  ceapă, morcovi, rădăcină de țelină, suc de roșii, sare, condimente, lapte de vaci, unt de vaci, făină de grâu.  Alergeni: rădăcină de țelină, cașcaval parmezan, lapte de vaci, făină de grâu.

Termen de valabilitate: 30 zile la temperatura de -18°C

Valoarea energetică
la 100 g de produs
kJ
622,6
kcal
148,8
Valoarea nutrițională
la 100 g de produs
Proteine
12,4 gr.
Grăsimi
6,4 gr.
Glucide
11,1 gr.
Sare
0,1 gr.